Despre noi

Despre noi
laborator electronica

SC ELECTRO UNIVERS SCM a fost infiintata in aprilie 2004  pentru a integra tehnicile de supraveghere video si alarmare contra efractiei  ,a semnalizarii la incendiului  cat si sisteme receptie satelit  pentru pietele industrial, retail si home.

In anii ce au urmat am venit in intampinarea cerintelor tot mai stricte in ceea ce priveste autorizarea  pe tehnica de securitate  ,CCTV-supraveghere cu camere video  in special ,  retele de date fibra optica  si detectie ,semnalizare si alarmare la incendii.

SC ELECTRO UNIVERS SCM utilizeaza  branduri profesionale care sunt specializate pe domeniul de securitate tehnica .

Personalul nostru pentru vanzari furnizeaza preturi competitive datorita relatiilor pe care le-am cladit cu partenerii nostrii de productie. Managerii de proiect au fost instruiti si certificati de cativa  dintre producatorii de varf din industrie. SC ELECTRO-UNIVERS SCM furnizeaza clientilor un sistem de solutii complete, reusind sa dezvolte si sa realizeze proiectele de la faza de planificare pana la realizare.

Am proiectat si realizat numeroase retele CCTV  ,trei dintre acestea  cu finantare europeana  din care metropolitana municipiului Roman care contine  70 camere video si peste 20 Km fibra optica .   Suntem contractori pe servicii de furnizare ,  constructie  si mentenata in mod neaintrerupt cu sc ARCELLOR MITTAL  de 13 ani, cu sc  Agrana Romania de 12 ani si TRW/ZF AUTOMOTIVE de la infiintare in Roman .    Cea mai veche retea CCTV executata de sc Electro Univers  functioneaza  din 2007 la sc Kosarom  si are in componenta  camerele video originale marca Sony .  Longevitatea acestor instalatii are ca suport  mentenanta  predictiva si corectiva  pe care o executam cu o echipa  de tehnicieni  supraspecializati  in montaje si reparatii.

Asiguram o temeinica instruire a utilizatorului final si ne mandrim cu suport si servicii post garantie  pentru clientii din trecut.

Suntem angajati sa construim relatii durabile si subliniem dedicatia noastra pentru un serviciu cu clientii nostrii mult timp dupa ce instalarea a fost realizata. Am dobandit increderea comerciantilor mari, si ne-am extins activitatea pentru a include spitale, transporturi,  constructii, institutii guvernamentale si educationale, organe de drept/corectie, institutii militare,   furnizori de utilitati, energie regenerabila si tehnologie.

Prin  divizia receptie satelit colaboram cu  UPC- Focus Sat din anul 2008 furnizand prin eforul propriu  aproximativ 8000 abonati  si Free Sat din anul 2013.